Zadzwoń do nas: 507 386 978

Home » Rekrutacja

Rekrutacja

Prowadzimy całoroczną rekrutację uwzględniającą gotowość dziecka i wolne miejsca w danej grupie. Zapraszamy do kontaktu 507 386 978 oraz naszabazamontessori@gmail.com

Godziny otwarcia i dni wolne

Baza Montessori pracuje od poniedziałku do piątku w godzinach 7:30-17:30, z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy. Chcemy aby edukacja Montessori była dostępna dla rodziców, który są z dziećmi w domu lub mają wolny zawód i szukają „porannych zajęć” a także dla tych, którzy zdecydowali się wrócić do pracy na etat – stąd proponujemy pakiet poranny oraz całodzienny.

W okresie wakacyjnym zapraszamy na „Leśne wakacje Montessori”. W okresie zimowym mamy tygodniową, pełnopłatną przerwę w drugim tygodniu ferii mazowieckich.

Opłaty

Czesne za edukację dziecka w żłobku, przedszkolu i zerówce w Bazie Montessori 5 dni w tygodniu:
Pakiet poranny 7:30 – 13:00 – 1600zł (promocyjne czesne dla rodzin, które zapiszą dziecko w lipcu 2020 roku 1300zł)
Pakiet całodzienny 7:30 – 17:30 – 2000zł (promocyjne czesne dla rodzin, które zapiszą dziecko w lipcu 2020 roku 1600zł)

Wpisowe: 1000 zł płatne w momencie rezerwacji miejsca dla dziecka i podpisania umowy

Koszt miesięcznego wyżywienie dziecka dodatkowo płatne 17-19zł/dziennie (drugie, śniadanie, obiad, podwieczorek). Możliwość diety wegetariańskiej, z uwzględnieniem alergii.

Przykładowe menu dla żłobka i przedszkola Poniedziałek II śniadanie: pudding z kaszy jaglanej na mleku owsianym z malinami
Obiad: zupa pieczarkowa; makaron gryczany z pesto z natki pietruszki i słonecznika
Podwieczorek: babeczki czekoladowo – kokosowe, borówki
Wtorek
II śniadanie: gofry cukiniowe, surówka marchewkowo – jabłkowa z rodzynkami
Obiad: zupa krem z pomidorów; kalafiorowe curry z ciecierzycą, batatami i szpinakiem
Podwieczorek: ciasteczka amarantuski z sezamem
Środa
II śniadanie: chlebek gryczany domowy z hummusem, rzodkiewką i ogórkiem
Obiad: zupa brokułowa; pulpeciki z indyka w sosie pomidorowym z komosą ryżową i ogórkiem kiszonym
Podwieczorek: kisiel wiśniowy
Czwartek
II śniadanie: placuszki owsiane na mleku ryżowym z borówkami, amatarantusem i sezamem
Obiad: rosołek na kościach wołowych z domowym makaronem; kotleciki z soczewicy pieczone z ziemniaczkami, puree pietruszkowo – selerowym i wegańskim sosem jogurtowym
Podwieczorek: czekoladowe brownie z batatów
Piątek
II śniadanie: omlet czekoladowy z wiejskich jaj z karobem, bananem i daktylami
Obiad: zupa krupniak z kaszą jaglaną; filet z dorsza atlantyckiego w kremowym sosie kokosowym z pomidorami suszonymi z ryżem i pomidorkami koktajlowymi
Podwieczorek: sałatka owocowa z owoców sezonowych z orzechami nerkowca i sezamem
PROPOZYCJA A.: zupa, danie główne, podwieczorek – 17zł
PROPOZYCJA B.: II śniadanie, zupa, danie główne, podwieczorek – 19zł
GRUSZKA i PIETRUSZKA CATERING
bez cukru, nabiału i glutenu

Prosimy zapoznać się z naszymi najważniejszymi wartościami edukacyjnymi w Liście do rodziców.